Tag med til Nordpolen –

og Rügen

Måske bør overskriften nærmere være til Rügen og det nordlige Polen.

Er du til “langfart” uden at miste komfortzone af syne, kan en tur til Rügen og Polen være en fin mulighed. Det har det været for os – Rut og Claus – som har været i området fire gange siden 2009. Og det har bestemt ikke været den samme tur. Rügen og Polen er et stort område, som bestemt ikke kan klares på en enkelt sommerferie. Der er masser af muligheder.

Rügen var efter 2. verdenskrig, ligesom resten af Østtyskland underlagt DDR frem til mures fald i 1990 og var dermed lukket for almindelig turisme. Siden er det gået stærkt og der er pumpet masser af millioner i det gamle Østtyskland. Det har betydet en rivende udvikling af området – en udvikling, som vi har kunnet se fra gang til gang under vore besøg, selvom vi først startede så sent som i 2009.

Området er rigt på historie – både fra vikingetiden og fra vores egen tid. Her tænkes på fra 2. verdenskrig og frem til mures fald.

Endvidere er området kendetegnet ved smuk natur, flotte badestrande, attaktive ferie områder og ikke mindst i vores sammenhæng dejligt “sejlervand”.

Vi vil fortælle om vore besøg i området og vise billeder fra de steder vi har besøgt på vore fire togter i området.

Har ovenstående vakt din interesse, så tilmeld dig til foredraget på nedenstående tilmeldingsblanket.

Foredraget foregår i vort klublokale fredag den 22. februar kl. 19.00.

Sidste frist for tilmelding var tirsdag den 19. februar

Vel mødt

Claus Munch Andersen