Her kan du bestille aftale en leje af klubhuset.

Inden du går videre bør du sætte dig grundigt ind i Klubhusreglementet og Regler for udlejning. Du kan trykke på knapper til højre for at komme ind på de respektive sider. En lejeaftale kræver nemlig at du accepterer at overholde og er bundet af reglerne.

Hvis du fortsat ønsker at indgĂĄ en aftale om leje af klubhuset skal du udfylde nedenstĂĄende formular “Bestilling af lejeaftale”.

Bemærk at aftalen først er bindende for Kolding Bådelaug, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

Lejen udgør kr. 600 pr. døgn. Lejen indbetales senest en uge efter modtagelse af bekræftelse på lejeaftalen. Lejen er incl. el, vand og varme.

Vi forventer selvfølgelig, at du passer godt på klubbens materiale og at du afleverer klubhuset i ryddelig og rengjort stand, som ved modtagelsen.

Skulle der alligevel ske skader pĂĄ inventarer og lokale, bedes du straks underrette Tommy Berg Jensen pĂĄ mail maxisejler@gmail.com eller telefon 24 83 96 98.

• LejemĂĄlet begynder pĂĄ startdatoen kl. 08.00
  • LejemĂĄlet slutter pĂĄ slutdatoen kl. 12.00