Der er ikke flere ledige pladser 

Sikkerhedskursus

Sikkerhed til søs er en af Kolding Bådelaugs mærkesager. Derfor har vi igennem en årrække afholdt et årligt sikkerhedskursus for såvel vore elever på navigationsundervisningen som for klubbens medlemmer som helhed.

Igen i år kan vi byde velkommen til et spændende sikkerhedskursus, nemlig

tirsdag den 5. marts kl. 19.00 i klubhuset

Erling Winther, der er klubbens sikkerhedsrepræsentant i lystbådehavnen og Sejlsikkert ambassadør, vil dele ud af sine erfaringer med, hvordan man bedst muligt forebygger uheld på vandet. Også når det gælder uheld til søs er det både lettere og bedre at forebygge end at helbrede. Erling fortæller denne aften om mange små forberedelser, der kan hindre at ulykken overhovedet sker. Skulle uheldet alligevel ske, har Erling også en række anvisninger på, hvordan man forholder sig i de forskellige situationer, der kan opstå og hvordan skaden minimeres mest muligt.

Erling har gennem mange år sejlet mange lange ture alene. Her er det vigtigt, at være godt forberedt. Mad og drikke skal være forberedt og stå indenfor rækkevidde og skal man på dækket, skal livlinen være på plads og klar til brug.

Erling har gennem årene anskaffet adskilligt sikkerhedsudstyr, som han demonstrerer og kommenterer i løbet af aftenen.

Husk at fĂĄ konen og dine gaster med. Det er dem der skal fiske dig op, hvis du falder overbord.

Du kan tilmelde dig kurset her: