Kolding Baadelaugs fællesspisninger i klubhuset på Marina Syd er rigtigt populære. Men måske skal vi også prøve noget nyt, tænkte klubbens chefkok Kim Fredslund og bestyrelsesmedlem Tommy Berg Jensen. De præsenterede ideen for bestyrelsen om at prøve en mere luksuspræget fællesspisning, også med bedre vine, og de fik go!
Så efterårssæsonens første fællesspisning er lørdag den 12. Oktober kl 19, hvor menuen står på tre retter – mod normalt en hovedret og dessert eller kage.
Kim har kreeret en menu bestående af
forret: Røget tunfilet på spinat souffle med salat-urtecrem og brød.
Hovedret : Helstegt oksemørbrad med ristet gemyse, små ristede kartofler og sauce bearnaise.
Dessert : Pandekager med hjemmelavet is og brombær marmelade . Prisen for menuen er 200 Kr. pr person plus vin (også bedre end sædvanligt) eller øl.
Kokke-Kim laver den lækre menu og assisteres af Anja og Tommy.
Der er plads til 40 medlemmer og tilmeldingsfristen er 4. Oktober.