Kontingenter

Du kan vĂŠlge forskellige kontingent typer.

Aktiv senior

Det almindelige kontingent er aktiv senior. Det skal du vĂŠlge, hvis du har bĂ„d liggende i Kolding LystbĂ„dehavn. Som aktiv senior slipper du for Administrationsgebyret  “Ej medlem af klub” som er pĂ„ kr. 1.136,00 til Kolding LystbĂ„dehavn. Vi giver Kolding LystbĂ„dehavn besked om at du er indmeldt i Kolding BĂ„delaug.

Familiemedlemskab

Ud over de fordele du fÄr ved et aktiv seniormedlemsskab, er hele familien omfatte af dette medlemsskab. Det vil sige at bÄde mand og hustru kan deltage pÄ vores sejlerskole og at husstanden har to stemmer pÄ generalforsamlingen.

Gastemedlemsskab

Hvis du sejler med som gast i vore kapsejladsen og ikke selv har bÄd liggende i Kolding LystbÄdehavn kan du nÞjes med et gastemedlemsskab.

Passivt medlem

AfhÊnder du din bÄd, men gerne fortsat vil vÊre medlem af klubben kan du nÞjes med et passivt medlemsskab.

Aktiv senior kr. 700
Familiemedlemsskab kr. 900