Prøv en skolebåd

Går du med tanker om at prøve kræfter med lystsejlads, så har du lørdag den 7. september mulighed for at prøve en af vore skolebåde.

Du skal blot tilmelde dig på nedenstående tilmeldingsblanket, så vender vi tilbage til dig med et nærmere klokkeslet, når vi har overblikket over hvor mange der har lyst til at deltage.

Kolding Bådelaug har en sejlerskole, hvor vi kan tilbyde uddannelse til både den praktiske og den teoritiske del af duelighedsbeviset. Du kan læse meget mere herom under punktet “Sejlerskolen”, ligesom du også den 7. september kan få en orientering og svar på dine spørgsmål af instruktørerne i skolebådene og vores sejlerskoleleder i vores klubhus.

Vi vil fordele sejladserne hen over dagen, med start kl. 10.00 og så slutter vi kl. 16.00. En sejlads vil vare omkring en times tid.

Du bedes således markere på din tilmelding om du ønsker at sejle om formiddagen eller om tidspunktet på dagen er uden betydning for dig. Når vi har et overblik over de tilmeldte, vil vi vende tilbage til dig med det endelige tidspunkt.

Bemærk, at du skal være fyldt 18 år for at deltage i aktiviteten og at det ikke er muligt at tilmelde mere end én per tilmelding – altså hver enkelt skal aflevere en tilmelding.

Vi vil gerne have din tilmelding senest onsdag den 4. september. Vi vil fordele pladserne efter “først til mølle” princippet.

Vel mødt

  • Her bedes du markere, om du helt til deltage om formiddagen eller om eftermiddagen, eller det er uden betydning.