Sejl og grill

Hej alle interesserede

Kolding Bådelaug vil gerne give dig og din familie en dejlig sejleroplevelse lørdag den 17. august, hvor du/I kan få en lille smagsprøve på sejlerlivet.

Vi mødes ved klubhuset på Kolding Marina Syd kl. 10

Herefter bliver I fordelt i nogle af medlemmernes sejl- og motorbåde og vi sejler en tur til Paradis bugten (for enden af Kolding Fjord), hvor vi står klar med grillede pølser til jer.

Vi bruger et par timer med snak, gåtur, leg, hybenpluk, krabbefiskeri og med at nyde de skønne omgivelser. Efter en kop kaffe sejler vi retur til marinaen, hvor vi ankommer ca. kl. 15.

Kunne du og din familie tænke sig at deltage, så meld jer til herunder med antal børn/voksne eller send en besked. Der er 25 pladser, så det er først-til-mølle. Tilmeldingsfrist senest 11. august. Vi vil gerne vide, om du evt. selv har redningsveste til brug på dagen eller om vi skal levere. Skal vi levere, vil vi gerne kende alderen og ca. vægten på de personer, vi skal skaffe redningsvest til. Brug af redningsvest er selvfølgelig et ufravigeligt krav for at kunne deltage.

Det koster 50 kr. pr. voksen og 25 kr. pr barn op til 14 år

Deltagergebyret bedes indbetalt på MobilePay nr. 84160 KBL arrangement mærket “Sejl og grill”. Bedes indbetalt i forbindelse med tilmeldingen. Tilmeldingen er bindende.

Ved dårligt vejr aflyses turen. Vi informerer personligt og deltagergebyret vil selvfølgelig blive returneret.

Tilmelding





    Her kan du angive antal voksne:

    Her kan angive antal børn:

    Skal vi levere redningsveste bedes du angive alder og vægt på den enkelte
    – f.eks. – 7 år – 15 kg.

    Husk indbetaling af deltager gebyr